Zaalverhuur

Salon, Filmzaal en Grote Zaal

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw vergadering, lezing, congres of presentatie? Naast ons eigen culturele programmering, zijn de de drie zalen van De Balie (Grote Zaal, Salon en Filmzaal) ook te huur voor externe evenementen. Download hier onze uitgebreide verhuurbrochure.

De Balie is gehuisvest in het voormalige gerechtshof uit het einde van de 19de eeuw in het hart van Amsterdam. Door de centrale locatie en authentieke uitstraling een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepingen en informele gesprekken.

De drie zalen hebben ieder een geheel eigen karakter, met ieder hun eigen mogelijkheden. Voor meer informatie over het huren van een zaal bij De Balie, kijkt u onder ‘Grote Zaal’, ‘Salon’ en ‘Filmzaal’.

Goed om te weten: de opbrengsten van onze zaalverhuur dragen bij aan de culturele programmering van De Balie.

Wilt u meer informatie over het huren van een zaal, of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan tijdens kantooruren contact op via het telefoonnummer 020-5535150, stuur een email naar zaalverhuur@debalie.nl of vul gelijk ons aanvraagformulier zaalverhuur in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden Zaalverhuur.

X