Home page_sort, page_date

Huisregels

Om het verblijf voor alle bezoekers van De Balie zo prettig mogelijk te laten zijn, gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD. De Balie heeft een de volgende aanvullende huisregels:

Kom op tijd.
De tijd op het kaartje is de aanvangstijd van het programma. Na aanvang kan de toegang geweigerd worden.

Consumpties
Drankjes gekocht bij onze bar mag u mee de zaal in nemen. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties in De Balie te nuttigen.

Kaarten retourneren
Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht u onverhoopt niet bij het programma aanwezig kunnen zijn neem dan tijdig contact op met de kassa@debalie.nl.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen wordt vanaf een uur voor aanvang een wachtlijst bij de kassa geopend. Vlak voor aanvang worden vrijgekomen plaatsen verkocht in volgorde van de wachtlijst.

Veiligheid
In het kader van de veiligheid kan de beveiliging van De Balie de bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken.
Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door De Balie niet getolereerd. 

Media
Zonder uitdrukkelijke toestemming van De Balie is het niet toegestaan promotiemateriaal (samples/flyers e.d.) uit te delen.
Het is niet toegestaan om (professionele) audio of video-opnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling communicatie van De Balie via communicatie(at)debalie.nl.

Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van De Balie te allen tijde op te volgen.

Voor clubnachten gelden de volgende aanvullende regels.

X