Home page_sort, page_date

Picl

bezoek De Balie Cinema nu ook vanuit huis
29 mrt 2017

Wil je naar De Balie Cinema maar geen tijd om de deur uit te gaan? Met Picl kijk je een selectie van de beste films die op dit moment in De Balie draaien bij jou thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon, op een moment dat het jou uitkomt.  

Kijk hier voor alle films van De Balie op Picl.

Ter gelegenheid van het Nederlands Film Festival zie je nu tijdelijk twee selectieprogramma's op Picl

Forum van de Regisseurs
Het  competitieprogramma Forum van de regisseurs focust op grensverleggende cinema en biedt een podium aan regisseurs die artistieke risico’s nemen. Het is alweer de derde editie van dit fijne programma en ook dit jaar zijn zes films gelijktijdig op Picl te zien. De films worden geselecteerd door (film)journalisten dana Linssen (NRC, Filmkrant) en Jan Pieter Ekker (Parool). Ascent, Broers, Quality time, Craiglist Allstars, Passage en (zie hiervoor de Gouden Kalf nominaties) Layla M.

Gouden kalf Nominaties
Wie gaan er dit jaar met de Gouden kalveren naar huis? Oordeel zelf en kijk eerst op Picl de genomineerden van de catergorieen Beste Film, Beste Regie, Beste Acteur en Beste Actrice. De films zijn vanaf 20 september te zien en tot later dit jaar beschikbaar. Brimstone, Quality Time, Waldstille, Verdwjinen, Layla M. en Bram Fisher.

Alle films vind je hier

Deze films zijn tot 20 oktober via Picl beschikbaar.

Daarnaast zie je nu op Picl:

Picl werkt eenvoudig via je pc, laptop, tablet of tv. Voor €8,50 heb je 48 uur toegang tot de films. Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard.

X