Home page_sort, page_date

Marijke Aarntzen

30 maart tot 1 mei

Waarde-Loze materialen in een ander daglicht zetten. Het dak van een garage, een stapel gipsplaten, pvc buizen… Niks is alles, alles is niks, context bepaalt. Het is een knipoog naar onze focus op continu meer en beter willen.

Marijke Aarntzen is beeldend kunstenaar. Geboren in Zevenaar, 1986, afgestudeerd aan de Pabo en de HKU: Visuele Communicatie. Momenteel ligt haar focus op een combinatie van 2D werk en interieur vormging. Daarnaast verwerkt ze maatschappelijke onderwerpen in haar werk. Haar werk wordt omschreven als: Oog voor detail, eigenzinnig, eerlijk, scherp en bevat een vleugje humor. 

Een bezoekje aan de bouwmarkt geeft haar energie. Niks hoeft, alles kan. Het doet er niet toe wie je bent, wat je doet of waar je vandaan komt. Iedereen komt er met hetzelfde doel. ‘Het is voor mij een soort utopie: Iedereen is anders, ideeen uitwisselen, elkaar helpen, elkaar helpen in plaats van voor jezelf gaan en langs elkaar op leven. Plaatsen waar het niet gaat om ons ego, maar om wie je daadwerkelijk bent, dat vind ik fantastisch, motiverend, verrijkend, inspirerend en bovenal super constructief in zoveel opzichten!

Inspiratie haalt ze uit Scandinavie, uit de bouwmarkt, van ‘de straat’ en van idolen als Mick Jagger en Margiela 

Kijk voor meer info op www.marijkeaarntzen.com en op Instagram

X