Home page_sort, page_date

Merel en Sanne Noorlander

april 2013

Portable Mountains


In 'Portable Mountains' gaan Fotograaf Sanne Noorlander en Beeldend Kunstenaar Merel Noorlander op zoek naar de wereld achter het overheersende paradigma van Bergen in de vorm van Animatie, fotografie en installatie. De Matterhorn in Zwitserland word gebruikt als vertrekpunt, van waaruit een (surrealistische) utopie ontstaat, een waar ze zelf voornamelijk wel in zouden willen leven.
Ga met hun mee op reis naar kaasspuwende bergtoppen,  ontvreemde herten met een goesting voor bradwurst en wees toeschouwer van watervallen in panorama of het wonderbaarlijke schouwspel der Noorderlichten aan uw eettafel. Uw dierbaren kunnen hiervan op de hoogte worden gesteld met een ansichtkaart naar keuze.

Sanne Noorlander (b. 1988) en Merel Noorlander (b. 1984) wonen en werken beide in verschillenden steden, maar studeerden beide aan de KABK in Den Haag, afdeling fotografie en Beeldende Kunst. Voor de Balie bundelen zij hun specialisaties, werklust, alsmede adoratie voor de bergen samen, waarbij dromerige beelden met een zeer typerende donkere humor vrij spel krijgen.
 

X