Home page_sort, page_date

Film en Diner

Bekijk onze arrangementen

Naar de film in De Balie of bij de overburen in Pathé City en daarvoor of daarna genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant? Dat kan! De Balie biedt twee filmdiners voor een voordelige avond uit.
 


De Balie Cuisinema Diner
De Balie vertoont elke dag de beste, mooiste en meest indrukwekkende films van over de hele wereld. Met De Balie Cuisinema geniet je voordelig van een film naar keuze in De Balie en een diner in ons restaurant. Op vertoon van je filmkaartje krijg je 10% korting op je dinerrekening (incl drank)*. Ons actuele filmaanbod vind je hier
 
*Deze actie is alleen geldig als er een hoofdgerecht wordt genuttigd en is van toepassing op de gehele rekening. Het filmkaartje moet dezelfde dag geldig zijn. Ook geldig voor Cineville!
 


Pathé Filmdiner
Een avondje uit naar Pathé City wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Voor slechts € 25,75 serveert De Balie een heerlijk menu. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen!
 
Het menu
 
Vis van de dag of plankje van de dag (3 verschillende gerechtjes van de dag)
Pastel di nata (klein Portugees taartje van room)
 
Hoe werkt het?
 
Het Pathé Filmdiner is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. Je geeft in het restaurant vooraf duidelijk aan dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner.
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé City Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé City inwisselen voor een regulier filmticket.
De film reserveer je via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in Pathé City zelf. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je reserveren.
 


Reserveren?
Reserveer je arrangement online bij De Balie via deze link onder vermelding van 'De Balie Cuisinema Diner' of 'Pathé Filmdiner'. 

Let op: zorg ervoor dat je uiterlijk 1,5 uur voor aanvang van de film reserveert. 

 

X